Maak een afspraak

Nieuwe trends voor 2020: Behang

Misschien is het u al opgevallen, maar behang is terug van weg geweest. Waarom precies? Een behang geeft namelijk al snel veel effect. Zo geeft het sfeer en zorgt het voor een persoonlijke touch aan uw interieur.

Zelf hebben wij gekozen voor de allermooiste behangen van de merken Elitís en Arte. De verschillende prints, texturen en kleuren zijn ware eyecatchers voor uw interieur. De technieken en prints zijn zo ver ontwikkeld, dat zelfs een driedimensionaal effect mogelijk is. Zo worden veel behangen geïnspireerd op natuurlijke structuren, waarbij de meest uiteenlopende materialen worden verwerkt tot een uniek behang. Kortom, behang dat bewonderd en aangeraakt wil worden.

StijlStijl

Bent u op zoek naar een behang dat past bij de rest van uw inrichting? Neem dan gerust wat foto’s mee van de ruimte en vraag in onze showroom om persoonlijk advies. We helpen u graag om met een trendy en stijlvol behang uw interieur weer een mooie boost te geven.

Tip: Denk ook eens aan behang in de aankleding van smallere wanden, zoals in een hal of zelfs als accent op een openhaard (koof). Dit zorgt meteen voor een unieke sfeer!

Wilt u meer weten over de keuze in behang? Neem contact met ons op