Maak een afspraak

Raambekleding voor elke ruimte

Een mooi aangekleed raam geeft warmte aan het interieur. De juiste raambekleding zorgt voor een goede licht filtering en laat tegelijkertijd het licht binnen in de ruimte.

Op het gebied van raambekleding zijn er tal van mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om te spelen met een combinatie van verschillende texturen en stijlen, zodat het perfect past in de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een stoere houten jaloezie gecombineerd met een overgordijn van een luxueuze stof. Zo wordt er een stijlvol én eigentijdse sfeer gecreëerd.

Raambekleding

Houdt u het liever iets luchtiger?
Kies dan voor een transparante in-between stof. Een goede in-between stof zorgt voor een subtiele lichtinval zonder al te veel inkijk, maar wél met behoud van de connectie tussen binnen en buiten.

Soms kan het lastig zijn om het juiste product te vinden voor een bepaalde raampartij. Gelukkig zijn er vele oplossingen wat vanuit praktisch oogpunt geschikt is, maar zeker ook sfeervol! In onze showroom adviseren wij u graag en laten wij een breed scala aan (automatische) mogelijkheden en confectie opties zien. Van de mooiste overgordijnen tot aan stoere houten jaloezieën en van strakke vouwgordijnen tot aan plissés, zodat u voor iedere ruimte altijd de juiste keuze maakt.

Wilt u meer weten over raambekleding? Neem contact met ons op